Med ti års journalistisk erfaring fra trykte medier – de sidste syv år på public content bureauet og Expressbureauet hos henholdsvis Midtjyske Medier og Jysk Fynske Medier – er jeg vant til hurtigt at finde kernen i historien, skrue den skarpt sammen og levere den til tiden.

Siden 2914 år har jeg haft mellemlederfunktion, og jeg trives med ansvar og selvstændigt arbejde.

På trods af at jeg mest har bevæget mig inden for det trykte medie, har jeg interesse i fotografi, SoMe, podcast og video på mobiltelefon, og jeg har været på flere efteruddannelser i alle ovennævnte. Derudover har jeg haft et halvt års kommunikationsforløb hos Søværnets Operative Kommando med både intern og ekstern kommunikation på både web, levende billeder og trykte medier.

 

Ansættelser

Journalist, teamleder, daglig leder, Jysk Fynske Medier: Oktober 2012 – maj 2020

Ansat som journalist på Berlingske Medias Public Content Bureau under Midtjyske Medier.

Fra juli 2014: Teamleder for Viborg-afdelingen med ansvar for fem medarbejdere. Midtjyske Medier blev i 2016 til en del af Jysk Fynske Medier. Public Content Bureauet flyttede til Aarhus og siden til Randers og blev til Jysk Fynske Mediers Expressbureau.

Fra april 2018: Daglig leder af Jysk Fynske Mediers Expressbureau med ansvar for fire medarbejdere i Esbjerg, fire medarbejdere i Randers, tre freelancere og to studentermedhjælpere.

Journalist, vikar, Viborg Stifts Folkeblad: December 2010 – september 2012 Vikar på hovedredaktionen i Viborg og senere på lokalredaktionen i Bjerringbro.

Journalist, Barselsvikar, Mediehuset Herning Folkeblad: Januar 2010 – november 2010 Ansat på hovedredaktionen. 

 

Uddannelse

Professionsbachelor fra Danmarks Journalisthøjskole, januar 2010.
Praktik: 12 måneder hos Herning Folkeblad, 6 måneder hos Søværnets Operative Kommando.